Το Φαρμακείο του Διαβήτη

Αντλίες Ινσουλίνης Medtronic Minimed

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ενημέρωσης
  Η μελέτη ADAPT είναι η πρώτη μελέτη που αξιολόγησε τις επιδόσεις του συστήματος MiniMed™ 780G, έναντι των πολλαπλών καθημερινών ενέσεων (MDI) με συνεχή παρακολούθηση της γλυκόζης (CGM).

  Η μελέτη ADAPT αποκαλύπτει ότι μπορείτε:

  Σύστημα MiniMed™ 780G

   

  Το πλέον προηγμένο σύστημα αντλίας ινσουλίνης της Medtronic. Σύστημα αντλίας ινσουλίνης που προσαρμόζει αυτόματα τον βασικό ρυθμό με επιπλέον αυτόματες διορθωτικές δόσεις. 

  Νέο! Τώρα συμβατό με το Apple® Watch.

  Λάβετε ειδοποιήσεις στο Apple® Watch σας για τα ψηλά και τα χαμηλά σας, με το MiniMed Mobile app!

  Πως λειτουργεί:

  Medtronic Minimed 780G Αντλία Ινσουλίνης

   

  Το πλέον προηγμένο σύστημα αντλίας ινσουλίνης της Medtronic. Η μεγάλη διαφορά του είναι ότι αποτελεί ένα σύστημα αντλίας ινσουλίνης που μεταβάλει αυτόματα τον βασικό ρυθμό με επιπλέον αυτόματες διορθωτικές δόσεις.

  Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνονται από το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης (CGM) κάθε 5 λεπτά, η αντλία πραγματοποιεί αυτόματες προσαρμογές και διορθωτικές δόσεις στη χορήγηση ινσουλίνης. Δηλαδή, εάν υπάρχει τάση για υψηλά επίπεδα γλυκόζης, η αντλία χορηγεί περισσότερη ινσουλίνη, ενώ αντίθετα εάν υπάρχει τάση για χαμηλά επίπεδα γλυκόζης, χορηγεί λιγότερη ινσουλίνη. Αυτή είναι και η καινοτομία που καταφέρνει να την κάνει τόσο αποτελεσματική, κρατώντας τα επίπεδα του σακχάρου σε μεγάλο ποσοστό, εντός στόχου. Αποτελεί έτσι μια αντλία που είναι σε θέση να διορθώνει τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης σε περιπτώσεις όπου η μέτρηση των υδατανθράκων δεν είναι ή δε μπορεί να είναι απόλυτα ακριβής, όπως για παράδειγμα σε γεύματα που δεν έχετε ετοιμάσει εσείς και μπορεί να υπάρχουν “κρυμμένοι” υδατάνθρακες.

  Η αντλία συνεργάζεται απ’ευθείας με τον αισθητήρα Guardian™ Sensor 3, ο οποίος μετρά τις τιμές γλυκόζης 288 φορές την ημέρα, κάθε 5 λεπτά, και στέλνει αυτόματα αυτές τις πληροφορίες στην αντλία, ώστε να βλέπετε πού βρίσκονται τα επίπεδα της γλυκόζης σας καθώς και την τάση τους. Τέλος, σημαντικό είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας τηλέφωνο, εξασφαλίζοντας σας τον απόλυτο έλεγχο με την αντίστοιχη διακριτικότητα.

   

  Σχετικά προϊόντα