Το Φαρμακείο του Διαβήτη

Το pharmadiabetes.gr είναι η διαδικτυακή πύλη που σκοπό έχει να δώσει εύκολη πρόσβαση σε όλη την κοινότητα των διαβητικών, τόσο σε νέες τεχνολογίες, όσο και σε καθημερινές λύσεις που θα διευκολύνουν και θα ομορφύνουν την καθημερινότητα τους. Αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση του φαρμακείου Ιντζόγλου, που βρίσκεται στο Ίλιον και λειτουργεί από το 1985, αποσκοπώντας ανέκαθεν στην σφαιρική κάλυψη της υγείας του ατόμου και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Η συνεχής μας εκπαίδευση, μας έφερε σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες που αποτελούν πολύτιμες λύσεις υγείας στα χέρια του διαβητικού ασθενούς. Καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή διαχείριση του διαβήτη, επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση μας σε οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει και φροντίζουμε να υπάρχει επάρκεια σε φάρμακα*, αξεσουάρ και αναλώσιμα. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε το διαβήτη σας με επιτυχία!

*Σύμφωνα με το νόμο, αποστολές φαρμάκων δεν πραγματοποιούνται. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο φαρμακείο μας, που βρίσκεται στην οδό Σύρου 59 στο Ίλιον.